Beşiktaş, transferi borsaya bildirdi

Siyah-beyazlı yönetim, Lokomotiv Moskova ile yollarını ayıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, transferi borsaya bildirdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, bu akşam masaya oturdukları Slaven Bilic ile her konuda anlaştı.

Bilic'in perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Beşiktaş Kulübü, bu sabah Slaven Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

"Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır.

BİLİC’İ TANIYALIM

Hırvat futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği önemli isimlerden biri. Henüz 44 yaşında. Teknik adamlık kariyerine 2001-02 sezonunda futbolu bıraktığı HNK Hajduk Split ile başladı. Burada; sonradan adını duyuracağı Hırvatistan Milli Takımı’nın temellerini attı. 2006’da Hırvatistan Milli Takımı’nın başına geçen Bilic başarılı sonuçların altına imza attı. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finalde Türkiye’ye elendi ancak oynattığı pozitif futbolla dikkat çekti, alkış aldı. 2012’de Rusya ekiblerinden Lokomotiv Moskova’nın başına geçti ama burada kan uyuşmazlığı yaşandı ve geçen hafta görevine son verildi.

<< Önceki Haber Beşiktaş, transferi borsaya bildirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER