Bu kez bayanlar maçında kavga

Yalova’da oynanan Gençlikspor ile İzmir Elitspor arasındaki Kadınlar 2'nci Lig Futbol müsabakasının ardından iki takım oyuncuları, tekme tokat birbirlerine girdi

Bu kez bayanlar maçında kavga

Türkiye Kadınlar 2. Lig 1. Grup’ta 6'ncı hafta mücadelesinde, Yalova Gençlikspor ile İzmir Elitspor takımları, 2 Numaralı Sentetik Amatör Saha’da karşı karşıya geldi. Müsabaka, 2-1 konuk takımın üstünlüğüyle sona ererken, maç sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. .İzmir'de olaylı biten ilk maçın ardından Yalova'daki mücadelede gergin bir ortamda oynandı. 

Maç sonrasında Gençlikspor’lu futbolcular, kendilerine hakaret ve küfür ettiği gerekçesiyle Elitspor kalecisi Gurbet Göktaş’ın üzerine yürüdü. Yaşanan arbedede ortam bir anda alevlenirken, iki takım oyuncuları tekme tokat birbirlerine girdi. Kavgayı iki takım yetkilileri ayırmaya çalışırken, saha içine gelen polis ekipleri de Elitspor oyuncularını çember içine aldı. Bu arada bazı sporcu yakınları da Elitspor oyuncularına tepki gösterirken, Gençlikspor Antrenörü Uğur Akalp, Elitspor Antrenörü Aynur Aydoğan ile kısa süreli tartışma yaşadı..


<< Önceki Haber Bu kez bayanlar maçında kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER