Chelsea - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi şifresiz kanalda?

Chelsea - Galatasaray maçı bu akşam hangi şifresiz kanalda? Maçla ilgili detaylar burada...

Chelsea - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi şifresiz kanalda?

Mancini komutasındaki Aslan, Mourinho’lu Chelsea’ye Londra’da meydan okuyor. Görev zorlu ama Cim Bom’un gözü kara. Zafer için bir gol bile yetebilir. Aslan’ın yapması gereken tek şey var; göze göz, dişe diş oynamak...  

Cim Bom nasıl turlar?

Galatasaray galip geldiği takdirde Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalacak. 2-2 ve daha gollü beraberliklerde de Sarı-Kırmızılı ekip tur vizesi alacak. Maçı uzatmalara götürecek tek skor, ilk maçtaki gibi 1-1’lik beraberlik. Her türlü yenilgide ise Aslan’ın Avrupa yürüyüşü son bulacak.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERi

CHELSEA: Cech, İvanoviç, Terry, Azpilicueta, Cahill, Ramires, Lampard, Willian, Oscar, Hazard, Eto’o 

GALATASARAY:  Muslera, Eboue, Chedjou, Hakan, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Burak, Sneijder, Drogba

SAAT: 21.45 

STAT: STAMFORD BRIDGE

HAKEM: Felix Bryck (Almanya)

YAYIN: STAR TV

Avrupa’da 255. sınav

Galatasaray bugün Avrupa kupalarındaki 255. maçına çıkacak. Aslan daha önceki 254 karşılaşmada 97 galibiyet, 66 beraberlik ve 91 yenilgi elde etti. 357 gol atarken, kalesinde 366 gol gördü.

92. kez Devler Ligi

Cim Bom, Şampiyonlar Ligi’nde 92. kez sahne alacak. Bundan önceki 91 mücadelenin 26’sını kazanan Aslan, 23 beraberlik, 42 yenilgi elde ederken, 94 gol atıp, 144 gol yedi.

Chelsea’yi hiç yenemedi

Aslan’ın Chelsea ile tarihinde 3 maçı var. 1999’daki sınavları 5-0 ve 1-0’la kaybeden Cim Bom, 26 Şubat’ta Arena’daki maçta İngiliz ekibiyle 1-1 berabere kaldı.

İngilizler başa dert

Sarı-Kırmızılı ekip İngiliz ekipleriyle 18 maça çıktı. Aslan 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti. 17 gol atan Cim Bom, kalesinde 29 gol gördü

Son kurban Manchester

Galatasaray geçen sezon da bir İngiliz devi, Manchester United ile gruplarda karşılaşmıştı. Old Trafford’daki ilk maçı kaybeden Aslan, Arena’daki rövanşı ise 1-0’lık skorla kazanmayı başarmıştı.

<< Önceki Haber Chelsea - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER