Chelsea - Galatasaray maçı sonucu

Chelsea - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçın karşılatı. Maçın Skoru: Chelsea 2-0 Galatasaray. Cimbom elendi..

Chelsea - Galatasaray maçı sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, Stamford Bridge Stadı'nda, İngiltere temsilcisi Chelsea ile karşı karşıya geldi.. Maçı 2-0 gibi net bir skorla kazanan Chelsea çeyrek finale çıktı.  İstanbul'da oynanan ilk maç Fernando Torres ve Aurelien Chedjou'nun karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitmişti.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Chedjou, Semih, Alex Telles orta sahada; Melo, Selçuk, Yekta forvette ise Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Chelsea ise karşılaşmaya kalede Cech, savunmada; Cesar Azpilicueta, Cahill, Terry, Ivanovic orta alanda; Oscar, Lampard, Ramires, Willian forvette ise Hazard ve Eto'o 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖZETİ:

-Chelsea 5. dakikada Eto'o'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Oscar sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Eto'o topla buluştu bekletmeden sert vurdu ve top kaleci Muslera'nın eline çarparak ağlarla buluştu.

-Chelsea 41. dakikada Cahill ile 2. golü buldu. Lampard sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Terry yükseldi kafayı vurdu kaleci Muslera çıkardı sonrasında kale önünde bekleyen Cahill vurdu ve topu ağlara gönderdi.

<< Önceki Haber Chelsea - Galatasaray maçı sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER