Chelsea tarihi fark attı maça skandal damga vurdu

Chelsea'nin Londra derbisinde Arsenal'i bozguna uğrattığı maçta hakemin imza attığı skandal uzun süre unutulmayacak cinsten.

Chelsea tarihi fark attı maça skandal damga vurdu

Premier Lig'de hafta tarihi bir skorla başladı. ChelseaArsenal'i 6-0'la bozguna uğratıp, Mourinho ile birlikte en faklı galibiyetini aldı.

Zirveyi çok yakından ilgilendiren maça Arsenal, Giroud'un karşı karşıya kaçırdığı golle başladı. Ancak dönen topta Eto'o güzel bir vuruşla Maviler'i öne geçirdi. 7. dakikada ilk golün asistini yapan Schürlle farkı ikiye çıkaran isim oldu. 15. dakikada ise haftaya damga vuracak pozisyon yaşandı. Hazard'ın vuruşunda Chamberlain topu çizgiden eliyle çıkardı. penaltıyı veren hakem,  oyundan Gibbs'i attı. Bu sknadal karar sonrası Hazard skoru3-0'a taşıdı. 

İlk yarının son anlarında farkı 4'e çıkaran Oscar, 60. dakikada 5. golü de atan isim oldu. Skoru belirleyen isim ise 70. dakikada Sallah oldu. 

6-0'lık sonuçla tarihi bir galibiyet elde eden Chelsea zirveye tutunurken, Wenger'in 1000. maçında kabus gören Arsenal, City'den 6 ve Liverpool'dan 5 gol yedikten sona bir rakibine daha farklı yenilmiş oldu.

Ligtv

<< Önceki Haber Chelsea tarihi fark attı maça skandal damga vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER