Dünya Kupası'nda son durum - Foto

2010 Dünya Kupası'nda 21 Haziran Pazartesi günü oynanan maçlar, tüm sonuçlar, puan durumu, gol krallığı ve maçlardan kareler,

Dünya Kupası'nda son durum - Foto

Dünya Kupası'nın G Grubu mücadelesinde Portekiz Cape Town'daki 66 bin seyirci kapasiteli Green Point Stadyumu'nda Kuzey Kore'yi 7-0 yendi. Maçın gollerini 29. dakikada Raul Meireles, 53. dakikada Simao, 56. dakikada Almeida, 60 ve 89. dakikalarda Tiago, 81. dakikada Liedson ve 87. dakikada Ronaldo kaydetti. Portekiz bu sonuçla puanını 4'e yükseltirken, Kuzey Kore puanla tanışmadı ve gruptaki son maçlar öncesi Dünya Kupası'na veda etti.(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE PORTEKİZ-K.KORE KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

2010 Dünya Kupası (H) Grubu'nda Şili ile oynadığı maçın 67. dakikasında 'gol yemememe' rekoru kıran İsviçre, 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta Şili'ye Mark Gonzales'in attığı golle boyun eğmek zorunda kaldı.(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE ŞİLİ-İSVİÇRE KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

Boğalar kendileri için çok kritik bir öneme sahip olan Honduras maçını 2-0 kazanmayı başardı. İspanya zayıf rakibi karşısında maçı baştan sona kadar üstün götürmesine karşın rakip kalede ancak 2 gol bulabildi. Sayısız gol fırsatlarını harcayan İspanyollara galibiyeti getiren isim ise David Villa oldu. Bu sezon Barcelona'ya transfer olan yıldız futbolcu takımının 2 golüne de imza atarak galibiyette başrolü oynadı.(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE İSPANYA-HONDURAS KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

DÜNYA KUPASI'NDA TÜM MAÇLARIN SONUÇLARI

GOL KRALLIĞINDA İLK SIRADAKİ İSİM

<< Önceki Haber Dünya Kupası'nda son durum - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER