Ersun Yanal Avrupa'ya meydan okuyor

Ersun Yanal Kariyeri Boyunca Avrupa Kupalarında 12 Maça Çıktı. Sadece 2 kez kaybetti.

Ersun Yanal Avrupa'ya meydan okuyor

Ersun Yanal kariyeri boyunca Avrupa Kupalarında 12 maça çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi alan Ersun Yanal geçen sezon Eskişehirspor, 2003-04 sezonunda Gençlerbirliği ile Avrupa’da mücadele etmişti.

2003-04 sezonunda Gençlerbirliği ile 1.tur’da mücadele eden ErsunYanal sahasında İngiliz  ekibi Blackburn Rovers’ı 3-1 yenmiş deplasmanda da 1-1 berabere kalıp tur atlamıştı. Sporting Lizbon takımı ile 2.tur’da eşleşen Gençlerbirliği sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibini deplasmanda 3-0 yenip elemişti. Gençlerbirliği 3.tur’da İtalyan Parma ekibini deplasmanda 1-0, sahasında 3-0 yenip elemişti. Gençlerbirliği 4.tur’da ise İspanyol ekibi Valencia ile eşleşmiş sahasında 1-0 kazanmış ancak deplasmanda 2-0 kaybedip elenmişti.

Ersun Yanal geçen sezonda Eskişehirspor’un başında Avrupa Ligi Ön Eleme turlarına katılmıştı. Eskişehirspor 2.Ön Eleme turunda St.Johnstone ekibini sahasında 2-0 yenip deplasmanda 1-1 berabere kalarak elemişti. Eskişehirspor 3.Ön Eleme turunda ise O.Marsilya ile eşleşmiş sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibine deplasmanda 3-0 kaybedip elenmişti. Ersun Yanal yönetimindeki takımlar Avrupa kupalarında deplasmanda 2 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi aldı.    


<< Önceki Haber Ersun Yanal Avrupa'ya meydan okuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER