Eskişehirspor hedefi çok büyüttü

Süper Lig'de bu sezon şimdilik sessiz ve sakin de olsa Eskişehirspor fırtınası esiyor.

Eskişehirspor hedefi çok büyüttü

Eskişehirspor Ersun Yanal'la eski günlerine dönüş sinyali veriyor.

Kırmızı siyahlı ekip hem Süper Lig'de hem de kupada aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekti. Es Es son olarak bir anlamda turun kapısını açan Trabzonspor maçını son dakikada da olsa tek golle kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Yanal'ın hücuma dayalı oyun sistemi Eskişehirspor'un maçlarını daha zevkli hale getirdi.

Trabzonspor maçı aslında Eskişehirspor için hiç de kolay değildi. Teknik direktör değiştiren bordo mavililer, kupa maçına hırs içinde çıkmıştı. Maç boyunca kazanmaya daha fazla ihtiyacı olan Eskişehirspor istediği puanı koparmasını bildi.

Ersun Yanal'ın oyunun sonlarına doğru yaptığı iki değişiklik işe yaradı. Fenerbahçe'den alınan Özgür Çek, Alper Potuk'un yerine sahaya girerken seyirci memnun olmamıştı ancak genç oyuncu fileleri havalandırdığında Yanal'ın haklılığı ortaya çıktı.

Samanyoluhaber.com'a açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam Ersun Yanal, hem ligde hem de kupada gidebildikleri yere kadar gitmeye çalışacaklarını söyledi. Takımının şu anki durumundan son derece memnun olduğunu belirten Yanal, istediği oyuncuları takıma kazandıran yönetime de teşekkür etti.

Yanal, şu anki önceliklerinin kupa olduğunu ancak Lig'de de maçları kazanıp önlerindeki takımların hata yapmalarını bekleyeceklerini kaydetti.

Oluşturmak istedikleri oyun şeklini  büyük oranda takıma kandırdıklarını belirten Yanal, günübirlik değil,  uzun vadede Eskişehirspor'un başarısı için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.


Mehmet Şentürk
Samanyoluhaber.com




<< Önceki Haber Eskişehirspor hedefi çok büyüttü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER