Fatih Terim derbiyi nerede izleyecek?

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra hafta sonu Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak sezonun son derbisi öncesi cezalı olan Teknik Direktör Fatih Terim’in nerede oturacağı şimdiden tartışılmaya başlandı.

Fatih Terim derbiyi nerede izleyecek?

Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli hocası için düşünülen tüm yerlerde problem olması ciddi bir sıkıntının işareti olarak görülüyor. Fenerbahçe cephesi, Terim’in tribüne oturarak taraftarların arasında maç izlemesini bir hayli riskli buluyor.

Terim’in hem sözlü sataşmalara, hem de fiziki müdahaleye maruz kalmasından endişe eden sarı-lacivertliler bu seçeneği şimdiden rafa kaldırmış durumda. Locaların tamamen kişilere ait olması, buraların da kullanılması olasılığını bir hayli düşürüyor. Alternatifler arasına FB TV stüdyosu da girerken, burada da maç günleri yayın yapılması Terim’in maç izlemesini zorlaştırıyor.

F.Bahçeli yöneticiler, “Aslında Terim için şu an statta yerimiz yok. Ama bunları konuşmak için henüz erken. Zaten bize herhangi bir talep gelmedi” ifadelerini kullandılar.
<< Önceki Haber Fatih Terim derbiyi nerede izleyecek? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER