Fatih Terim federasyona rest çekti

TFF, "Fatih Terim, Kayseri'de Ersun Yanal ile basın toplantısına katılsın" dedi, İmparator rest çekti...

Fatih Terim federasyona rest çekti

Futbol Federasyonu yetkililerinin 11 Ağustos'ta Kayseri'de G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi, Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in basın toplantısına çıkmasını istemesi, kriz yarattı. 

Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; ederasyonun daveti şaşkınlık yaşatırken; Terim, buna tepki gösterdi. Olayı öğrenen İmparator'un tavır koyarak, "Geçen sezon basın toplantılarına çıkmama, karşılaşmalardan sonra soyunma odasına bile girmeme izin vermeyen kendileri değilmi? Şimdi neden çıkacakmışım? Basın toplantısına kesinlikle çıkmıyorum" dediği öğrenildi.

TERİM 9 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Futbol Federasyonu yetkilileri, G.Saray Kulübü ile temasa geçerek, "Bu bir Süper Kupa maçı. Tanıtımı için Fatih Terim, Ersun Yanal ile bir araya gelirse çok iyi olur" deseler de, Galatasaray kulübünden Terim'in basın toplantısına katılmayacağı ve Yanal ile toplantıya teknik adamın yardımcılarından birinin katılabileceği bildirildi. Bilindiği gibi geçen sezon Fatih Terim, ligin 28. haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu sınavında topu yere attığı için hakem tarafından tribüne yollanmış, yardımcıları da itiraz edince onlar da tribüne çıkartılmıştı. Daha sonra PFDK, Fatih Terim'e 9 maçlık men cezası kesmişti. Terim'in geçen sezondan kalan 3 maçlık cezası daha bulunuyor.

YAN YANA GELEMİYORLAR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fatih Terim ile Ersun Yanal'ı maç öncesinde bir araya getirme planı, 'şimdilik' suya düştü. Maç öncesi basın toplantısına çıkmayacak olan Terim, cezası nedeniyle mücadeleyi de yine tribünden izleyecek. Teknik adamı ikna çalışmalarına ise karşılaşma gününe kadar devam edileceği öğrenildi.
<< Önceki Haber Fatih Terim federasyona rest çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER