Fenerbahçe - Bursaspor maçında beş gol! Maçın sonucu ve detaylar

Fenerbahçe - Bursaspor, Süper Lig'in 25. haftasında, zirveyi ilgilendiren zorlu maçta karşılaştı. Maçın skoru: Fenerbahçe 4-1 Bursaspor...

Fenerbahçe - Bursaspor maçında beş gol! Maçın sonucu ve detaylar

Fenerbahçe ve Bursaspor, Süper Lig 2012-2013 sezonu 25. hafta maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli takım, Galatasaray ile Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada, 3 puana 4 golle ulaştı. Rakibini 4-1 mağlup eden Fenerbahçe zirveye asıldı, şampiyonluk yarışını tekrardan kızıştırdı.

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Mehmet Topuz, Yobo, Bekir, Hasan Ali orta sahada; Cristian, Emre, Meireles forvette ise Kuyt, Semih, Sow 11'i ile sahaya çıktı.

Bursaspor karşılaşmaya kalede Carson, defansta; Vederson, İbrahim Öztürk, Ferdinand, Şener orta sahada; Musa, Edu, Belluschi, Tuncay forvette ise Batalla ve Sestak 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Bursaspor maça, Sestak'ın 1. dakikada attığı golle adeta 1-0 önde başladı. Batalla ceza sahası içine arapasını verdi, Sestak topla buluştu, ceza sahası içine girdi ve köşeye plase vuruşla topu ağlarla gönderdi.

-Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun 12. dakikada attığı golle durumu 1-1 yaptı. Emre ceza sahası önünde iki rakibini geçerek önünü boşalttı, yerden köşeye sert vurdu ve top kaleci Carson'ın uzanmasına rağmen ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 50. dakikada Meireles'in attığı gol ile 2-1 öne geçti. Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Carson çıktı topu elinden kaçırdı ve Meireles dönen topa dokunarak ağlarla buluşturdu.

-Fenerbahçe Kuyt'ın 74. dakikada attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Caner sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, ön direkte savunma topa dokunamadı ve Kuyt arka direkte dar açıdan plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

--Fenerbahçe Sow'un 88. dakikada attığı golle durumu 4-1 yaptı. Cristian orta alandan topla hızla ilerledi, ceza sahası içine arapasını verdi ve Sow bekletmeden plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Bursaspor maçında beş gol! Maçın sonucu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER