Fenerbahçe Galatasaray'a çelmeyi taktı

Fenerbahçe , şampiyonluğu kaptırdıkları Galatasaray'ın peşinde olduğu Arjen Robben'i transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

Fenerbahçe Galatasaray'a çelmeyi taktı

Sarı lacivertliler önümüzdeki sezon bomba gibi transferler yapma hazırlığında. Tarihinin en iyi kadrosunu kurmak isteyen Fenerbahçe, Frank Ribery, Cardozo ve Paulinho transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor.

Avrupa ve lig şampiyonluğu hedeflerini ıskalayan Fenerbahçe, camiada yaşanan hayal kırıklığını yeniden umuda çevirmek için tarihi bir transfer operasyonu başlatmaya hazırlanıyor. Yeniden tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefi koyan yönetimin, taraftarı ayağa kaldıracak yıldızların peşinde olduğu belirtiliyor. Listenin başındaki isim ise Galatasaray'ın 'yeni çileği' olmaya aday Arjen Robben'den başkası değil!

DİRK KUYT DEVREYE GİRECEK

Sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı kanat oyuncusu için her türlü fedakarlığın yapılacağı belirtiliyor. Türkiye'de oynama gibi bir niyetinin asla olmayacağını açıklayan Robben'i ikna etmek için her yolun deneneceği vurgulanırken, oyuncunun milli takımdan yakın arkadaşı Dirk Kuyt ile Pierre van Hooijdonk'tan yardım isteneceği öğrenildi.

TRANSFERE DEV BİR BÜTÇE AYRILDI

Robben'le yetinmek istemeyen başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin, Bayern'in bir diğer yıldızı Frank Ribery için de gizli planlar yaptığı ortaya çıktı. Transferde dev bir bütçe ile yola çıkmaya hazırlanan sarı- lacivertlilerin, Benfica'nın gol makinesi Oscar Cardozo ile Corinthians'ın dünya futboluna sunduğu son yıldız olan Paulinho'yu da Fenerbahçeli yapmak için kararlı olduğu bildirildi. (Fotomaç)
<< Önceki Haber Fenerbahçe Galatasaray'a çelmeyi taktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER