Fenerbahçe geleceğin takımına yöneldi

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transferde gençlere ve de özellikle yerli isimlere yönelen yönetim, Almanya’da forma giyen Türk futbolcuları mercek altına aldı.

Fenerbahçe geleceğin takımına yöneldi

Şampiyonluğa adım adım ilerleyen Fenerbahçe Kulübü yavaş yavaş geleceğin de temellerini atmaya başladı. 29,52’lik yaş ortalaması ile ligin en yaşlı takımına sahip olan sarı-lacivertliler genç yıldız adaylarının peşine düştü.

Yabancı kontenjanı sebebiyle Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transferde yerli isimlere yönelen yönetim, Almanya’da forma giyen Türk futbolcuları mercek altına aldı. Sarı-lacivertlilerin özellikle iki oyuncu ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

Stuttgart ve Almanya U20 takımlarının formasını giyen Sinan Gümüş ve Köln ile Alman U20 takımında görev yapan Koray Kaçınoğlu ile temasa geçen yöneticilerin, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan iki oyuncuyu renklerine katabilmek için yoğun mesai harcadığı belirtildi.

Orta sahada hem sağ, hem de sol kanatta forma giyen Sinan ile sağ bek ve stoper pozisyonunda oynayan Koray Kaçınoğlu’nun gelecek sezon büyük olasılıkla sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

KORAY GÜNTER ÖRNEĞİ

Bu iki futbolcu da Galatasaray’ın devre arasında Borussia Dortmund’tan transfer ettiği Koray Günter ile aynı jenerasyondan geliyor. 1994 doğumlu olan Koray ve Sinan, Almanya’da büyük gelecek vaadeden isimler olarak gösteriliyor. Transferlerin gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertliler makul bir ücret karşılığı iki futbolcuyu kadrosuna katacak. Kulüp hem bonservis bedeli ödemeyecek, hem de yabancı kontenjanı doldurulmayacak.
Fenerbahçe dışında bazı Süper Lig takımlarının da Sinan ve Koray için girişimleri olduğu kaydedildi. Skorer

<< Önceki Haber Fenerbahçe geleceğin takımına yöneldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER