Fenerbahçe için Aykut Kocaman bitebilir!

Fenerbahçe'de devam etmek için başarıdan başka şansı olmayan Aykut Kocaman'a söylediği sözler hiç yakışmıyor...

Fenerbahçe için Aykut Kocaman bitebilir!

Daha dört ay önce Fenerbahçe'den gidip yeniden gelen Aykut Kocaman yine gereksiz çıkışlarıyla gündeme geldi.

Şike davası sürecindeki dik duruşuyla herkesin saygısını kazanan Kocaman, ne yazık ki söyledikleriyle, yaptıklarıyla kendisini gözden düşürmeye devam ediyor. Bana göre geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'ni yense de şampiyonluk umudu fazla olmayan Fenerbahçe, Ankara'da üç puan bırakıp Galatasaray'ın işini kolaylaştırdı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne yenilirken sahada hiç bir şeyi doğru yapmadı. Hangi sistemle oynadığı belli olmayan sarı lacivertli takımın doğru dürüst pozisyonu bile yoktu. Ancak buna rağmen Aykut Kocaman'ın ortamı germekten başka işe yaramayacak açıklamalarını duyduk. 

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkmış bir takımın teknik direktörü olan Kocaman'ın daha dikkatli olmasını beklerdik. Sezon başından bu yana kendisi bir çok hataya imza atan teknik adamın hala daha hata yapmaya devam etmesi oldukça da ilginç. Gönderilip geri alınan futbolcular, istifa edip geri gelmeler, yanlış transferler, bir hafta oynatılıp ertesi hafta oynatılmayan futbolcular, kötü futbola rağmen kazanılan maçlar ve geçilen turlar.

Daha önce de defalarca söylediğimiz gibi maksadımız Aykut Kocaman'ı hedef almak, başarısız olmasını beklemek değil. Tam tersine Fenerbahçe gibi büyük bir takımın başında başarılar kazanacak Kocaman'ın Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş gibi teknik adamların yanına adını yazdırması.

Bunca hatadan sonra Aykut Kocaman'ın başka işleri bırakıp Benfica ile oynanacak maça odaklanması gerekiyor. Her şey yalan ama bu maç gerçek. Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarak tarihi başarılarından birisine imza attı. Finale yükselip, üstüne bir de kupayı alacak Fenerbahçe'nin ve Aykut Kocaman'ın önünde kimse duramaz. 

Aykut Kocaman'ı söylediği sözler kurtaramaz ama elde edilecek UEFA şampiyonluğu onu zirveye taşır. Şampiyonluk şansını azalttıktan sonra strese girdiği belli olan Aykut Kocaman'ın Perşembe akşamı başka hatalara imza atmamasını en büyük temennim.

Mehmet Şentürk
Samanyoluhaber.com






<< Önceki Haber Fenerbahçe için Aykut Kocaman bitebilir! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER