Fenerbahçe krizi çözdü

Sow'un çıkışı sonrası geri adım atmayan Ersun Yanal, yönetimin tavrı nedeniyle kararını gözden geçirmek zorunda kaldı! Tecrübeli hocanın Sow'u kadroya alarak Webo'yu tribüne göndermesi gündeme geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe krizi çözdü

Fenerbahçe’nin teknik patronu Ersun Yanal ile Moussa Sow arasında yaşanan Twitter krizi, yönetimin devreye girmesiyle ortadan kalkmış gibi görünüyor. 6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle 11 kurmakta sıkıntı yaşayan tecrübeli hoca Sow’u kadro dışı bırakırken, yönetimin tavrı nedeniyle geri adım atmak durumunda kaldı. 

Kısa bir süre önce Sow’u tribün için düşünen Yanal, şimdilerde ise Webo-Sow ikilisi arasında seçim yapacak. Kasımpaşa maçında da Sow’un kadro dışı kalması halinde meydana gelecek sevimsiz olaylara göğüs germek zorunda kalacak olan tecrübeli çalıştırıcı, milli takımlar dönüşü Samandıra’da yabancılarla bir toplantı yapıp, zorluktan kaynaklanan bu duruma açıklık getirecek. Bu sezon hedefi, “Ne olursa olsun Şampiyonluk” olarak belirleyen Yanal, bunun iç çekişmeler nedeniyle sekteye uğramasını kesinlikle istemiyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçe krizi çözdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER