Fenerbahçe sürpriz golcüsünü buldu

Semih Şentürk'ün boşluğunu doldurmak isteyen Fenerbahçe rotasını Mevlüt Erdinç'e çevirdi.

Fenerbahçe sürpriz golcüsünü buldu

Fenerbahçe, bir yandan Oscar Cardozo için bastırırken yerli golcü için de temaslarını sürdürüyor. Toulouse'un Umut Bulut'u bırakmaya niyetli olmaması, Gaziantep'in de Cenk Tosun'da fiyatı yükseltmesi F.Bahçe'nin rotasını Mevlüt Erdinç'e çevirmesine neden oldu.

Teknik direktör Ersun Yanal, "Yabancı kontenjanında sorun yaşamamak için yerli bir golcü almalıyız" diyerek Aziz Yıldırım'a konuyu iletti. Semih Şentürk'ün takımdan ayrılacak olması da Mevlüt için girişimleri hızlandırdı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın onay vermesiyle Mevlüt'ün menajeri ve kulübü Rennes ile görüşmeler başladı.
Fransız ekibinin 26 yaşındaki oyuncu için kapıyı 5 milyon euro'dan açtığı öğrenildi. F.Bahçe'nin teklifine sıcak bakan, "Ersun Yanal ile çalışmak bana heyecan verir" diyen gurbetçi golcü kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Rennes'te geçtiğimiz sezon 37 maçta 13 gol atan Mevlüt, Dünya Kupası Avrupa elemelerinde de milli takımda 4 maça çıktı, 1 gol kaydetti.

Rennes kulübü yetkilileri, "Mevlüt için cazip teklifler alıyoruz. Mevlüt ile 2016'ya kadar sözleşmemiz var ama fiyat uygun olursa elbette satabiliriz" diye yeşil ışık yaktılar. Mevlüt, 2011- 12 sezonunun ocak ayında 7.3 milyon euro'ya PSG'den alınmıştı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe sürpriz golcüsünü buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER