Fenerbahçe'de Kadıköy alarmı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ligin ikinci yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda puan kaybı istemiyor.

Fenerbahçe'de Kadıköy alarmı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncuları ile yaptığı toplantıda iç saha maçlarına dikkat çekti, "Sizin deplasman performansınıza çok güveniyorum. O yüzden evimizde fire vermediğimiz takdirde yolun yarısını geçmiş olacağız. Kadıköy'den çıkış olmasın. Bu kale düşmesin" dedi. 
 
Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli çalıştırıcısı oyuncuları ile yaptığı toplantıda şampiyonluk için iç sahada oynanacak maçların tamamının kazanılması gerektiğini belirtti, "Kadıköy'den çıkış olmasın. Bu kale düşmesin" dedi. Torku Konyaspor ile başlayan zorlu periyotta evinde toplam 8 maçoynayacak olan Fenerbahçe, 24 puanı cebine koyarak zirve yarışında işinişansa bırakmamanın hesaplarını yapacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik Direktör Yanal'ın futbolcularına, "Sizin deplasman performansınıza çok güveniyorum. O yüzden içeride fire vermediğimiz takdirde yolun yarısını geçmiş olacağız. Derbileri kafanıza takmayın. Biz zor maçların takımıyız. Onların da üstesinden gelmesini biliriz. Yeter ki sahamızda sürpriz yaşamayalım" ifadelerini kullandı. 
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Kadıköy alarmı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER