Fenerbahçe'de Kuyt'tan çok ilginç hareket

Türkiye Kupası'nı evine götürdü. Peki neden mi?

Fenerbahçe'de Kuyt'tan çok ilginç hareket

Dirk Kuyt… İsmi gerçekten çok büyük bir futbolcu. Üst düzey geçirdiği kariyerindeki kupa sayısı ise oldukça az 32 yaşındaki yıldızın. Feyenoord’da oynarken tam 10 sene önce Hollanda Kupası’nı kazanan Kuyt, Liverpool’daki son senesinde de Lig Kupası’nı kaldırmayı başarmıştı.

Kariyerinde 3. kupasını sarı-lacivertli formayla aldı Hollandalı. Ve bunun sevinci de haliyle hatrı sayılır oldu. Maçın ardından İstanbul’a dönerken kupayı eve götürmek istediğini önce arkadaşlarına ardından da teknik direktörü Aykut Kocaman’a ileten Kuyt, böyle bir teklifi ilk defa duyan kafileyi şaşırttı.

EVE ÇOK GEÇ SAATTE VARDI

Kimse ne cevap vereceğini bilmezken Hollandalı yıldız, kupayı eve götürmesini sağlayacak gerçeği açıkladı: “Çocuklarıma söz verdim. Kupayla eve gitmezsem gerçekten çok üzülürler.” Bunun üzerine arkadaşları ve Aykut Kocaman, Dirk Kuyt’a kupayı götürmesini söylediler ve o da büyük bir mutlulukla evinin yolunu tuttu.

Geç saatlerde evine varan ve çocukları uyuyan Hollandalı, kupayı yatak odasına götürerek uyudu. Erken saatlerde de çocukları için kalkan Kuyt, evinin bahçesinde verdiği harika pozlarla Türk halkını yeniden kendisine hayran bırakmayı başardı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Kuyt'tan çok ilginç hareket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER