Fenerbahçe'de Kuyt'un hedefi 38 yaş

Kuyt 33 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performans ile parmak ısırtıyor.

Fenerbahçe'de Kuyt'un hedefi 38 yaş

Yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli kulüple 1.5 yıllık sözleşmesi daha var. Kuyt'un Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiğinde 35 yaşına girmesine sadece 2 ay kalacak. 22 Temmuz 1980 doğumlu Hollandalı, 38 yaşına kadar futbol hayatına devam etmek istiyor.

Bu istediğini her fırsatta yakın çevresiyle paylaşıyor. Bunu Sarı-Lacivertli yöneticilere de iletti. Zaten Kuyt'un kendisine iyi bakması ve vücut yapısı 38'e kadar futbol oynama iddiasını destekliyor. Hollandalı bu sezon 22 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 5 de asist yaptı.

Fenerbahçe olmazsa...

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin Kuyt ile önümüzdeki sezon sonu sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceği şu an netlik kazanmış bir durumda değil. Ancak Hollandalı futbolcu Fenerbahçe'den teklif almasa bile ülkesine dönüp 38 yaşına kadar futbol oynamayı düşünüyor. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü Ersun Yanal da her fırsatta Kuyt'un nasıl bir profesyonel ve saha içinde en büyük yardımcılarından biri olduğunu dile getiriyor. 
 
Fenerbahçe yönetiminin Kuyt'ın sözleşmesi bittikten sonra Hollandalı futbolcuya sportif direktörlük teklifinde bulunacakları gündeme geldi. Ancak Kuyt, yakın çevresine 38 yaşına kadar futbol oynamayı düşündüğünü bir kez daha dile getirdi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Kuyt'un hedefi 38 yaş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER