Fenerbahçe'de Yanal iki transfer istedi

Karabükspor karşısında sezonun ikinci yenilgisini alan ama buna rağmen ligin zirvesinde yalnız olan Fenerbahçe, ocak ayı transfer sezonunu bekliyor.

Fenerbahçe'de Yanal iki transfer istedi

Kadrosundan bazı yabancı oyuncuları gönderecek olan sarı lacivertliler, iki orta saha transferi için de nabız yokluyor. Karabükspor karşısında da oldukça fazla görülen orta saha pas trafiği sıkıntısını Ersun Yanal iki transferle çözmek istiyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sınırlaması dolayısıyla kontenjanı boşaltmak isteyen Fenerbahçe, yerli statüsünde oynayacak birçok futbolcuyu da radarına aldı.

Yabancılarla vedalaşılacak 

Sezon sonu için Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, orta saha için bir yerli bir de yabancı oyuncuyla görüşüyor. Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın edindiği bilgiye göre Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın iki gözdesi Mehmet Ekici ve Kevin Kampl'ı ısrarla istiyor. 

Sarı lacivertliler transferleri, kısa süre içinde açıklanması beklenen Yargıtay sürecinin sonucuna göre yapmayı planlıyor. Eğer sonuç olumlu olursa Fenerbahçe transferde çok hızlı hareket edecek ve listesinin ilk sırasındaki isimlerle anlaşacak. Ancak Ersun yanal karar ne olursa olsun Mehmet Ekici ve Kevin Kampl'ın kadroya katılmasını istiyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Yanal iki transfer istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER