Fenerbahçe'de büyük değişim

Fenerbahçe’nin PSV maçı öncesi görücüye çıkardığı formalar çok eleştirilmişti. Ancak Başkan Vekili Kiğılı sanılanın aksine satış rakamlarını ‘müthiş’ diye niteledi. “Geçen seneyle kıyaslarsak yüzde 65’lik patlama var” dedi.

Fenerbahçe'de büyük değişim

Her sene forma satışında büyük satış rakamlarına ulaşan Fenerbahçe’nin gaçtiğimiz günlerde satışa sunduğu yeni sezon formaları camiada büyük tartışma çıkarmıştı. Özelikle sosyal medyada görüş bildiren Sarı-Lacivertli taraftarların büyük kısmı formaları beğenmediklerini ifade etmişti.
 
Taraftardan en kötü tenkidi Lacivert taraftar formasıyla, renk geçişli görselleriyle dikkat çeken çubuklu forma olmuştu. Bu durumun satışlara da aynı şekilde olumsuz yansıması beklenirken Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı tam tersine formaların taraftardan büyük ilgi gördüğünü söyledi.
 
Lacivert forma revaçta
 
“Satışlarımız müthiş” diye söze giren Kiğılı, “En fazla ilgiyi lacivert taraftar formamız görüyor. Şöyle söyleyeyim, geçen sezonun açılışındaki satış rakamlarıyla kıyasladığımızda yüzde 65’lik bir patlama var. Yüzde 65,müthiş bir ilgi demektir” ifadelerini kullandı.
 
Çok eleştiri alan çubuklu formanın bile geçen sezonki çubukludan fazla sattığını belirten Kiğılı, “Milyonlarca taraftarımız var. Elbette beğenen de beğenmeyen de olacak. Ama biz, 500 bin satış rakamını inşallah bu sezon da tutturacağız. Başka bir forma tasarımımız bu yıl olmayacak” şeklinde konuştu. Kiğılı son olarak Cardozo transferi hakkında da “Olursa ne ala. Olmazsa da bir B planımız var, ona göre ilerleriz” dedi. 
 
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de büyük değişim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER