Fenerbahçe'de köfte partisi

Ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, teknik heyet ve futbolcular için bugün otelde köfte partisi verildi.

Fenerbahçe'de köfte partisi

Belek'te kamp yaptıkları Hotel'in yönetimi tarafından deniz kenarındaki restorantta verilen köfte partisinde, teknik heyet ve futbolcular, Adapazarı'ndan gelen ustanın hazırladığı köfteleri yedi.
Fenerbahçeli futbolculardan Tuncay Şanlı, bir ara ustanın yanına giderek, köfteleri kızarttı. Neşeli geçen köfte partisinde, Deniz Barış kendi kamerasıyla tek tek futbolcuları ve gazetecileri çekti. Köfte partisine Kezman dışında tüm futbolcular katıldı.
Bu arada, Istanbul'dan bu sabah dönen Kezman, kampa katıldı. Sırp futbolcunun Istanbul'da yapılan kontrollerinde Antalya'dakinden farklı bir şey çıkmadığı, sol ayak taban tendonunda ödem oluşan Kezman'ın tedavisinin devam edeceği bildirildi. Öte yandan, Antalya'da dün MR çektiren futbolculardan Edu'nun önemli bir sakatlığı olmadığı, ancak Önder'in birkaç gün dinlendirileceği kaydedildi.
Fenerbahçe, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sarı-lacivertliler, yarın ''Antalya Cup'' futbol turnuvasında Hollanda'nın Ado Den Haag takımıyla karşılaşacak. Antalya Atatürk Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de köfte partisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER