Fenerbahçe'den transferde yerli hareketi

Yabancı kontenjanı sebebiyle Türk oyuncuları listesinden düşürmeyen Fenerbahçe, Stuttgart'tan Serdar Taşçı konusunda ısrarlı. Ayrıca sağ bek için de Veysel, Erkan ve Şener'le temaslar sürüyor.

Fenerbahçe'den transferde yerli hareketi

Önümüdeki sezon çok daha güçlü bir kadro kurmak için gaza basan ve bu doğrultuda önemli isimleri transfer eden Fenerbahçe, yerli oyuncular için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler, öncelikli olarak daha önce de gündeme gelen Stuttgart’ın Türk asıllı Alman savunma oyuncusu Serdar Taşçı konusunda şartları sonuna kadar zorlamakta kararlı. Kanarya’nın buradaki en büyük kozu, 26 yaşındaki oyuncunun Alman kulübüyle sözleşmesinin 2014’te bitecek olması. Henüz yeni sözleşmeye yanaşmayan Serdar’ı iyi bir paraya serbest kalmadan elden çıkarmak isteyen Stuttgart’ın, 8 milyon Euro’ya (Yaklaşık 20.450.000 TL) kadar düştüğü gelen haberler arasında yer alıyor. 

Gökhan’ın alternatifi... 

Kanarya’nın, sadece Serdar ile kalmayacağı, Türkiye’deki oyuncularla da temasta olduğu ifade edildi. Gökhan Gönül’ün alternatifini de arayan Sarı-Lacivertliler’in, Eskişehirspor’dan 24 yaşındaki sağ bek Veysel Sarı’yı istediği bildirildi. Milli Takım’a da seçilen Veysel’in de, İstanbul’a sıcak baktığı öğrenildi. Veysel’in B planı olarak da yine Es Es’ten Erkan Zengin’le de dirsek temasına geçildiği, ayrıca Bursaspor’dan Şener Özbayraklı’nın da konuşulan isimler arasında bulunduğu belirtildi. FANATİK
<< Önceki Haber Fenerbahçe'den transferde yerli hareketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER