Fenerbahçe'nin transferde yaz bombası hazır

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin yıldızının peşinde...

Fenerbahçe'nin transferde yaz bombası hazır

Sezonun ilk yarısını en yakın rakibi Galatasaray'a 8 puan fark yaparak liderlik koltuğunda tamamlayan Fenerbahçe'de ise ara transfer döneminin geçmiş yıllara oranla daha sakin geçmesi bekleniyor. Ancak Sarı-Lacivertli yönetimin önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladığı ve önemli bir adım attığı öğrenildi.  
 
Bugün Gazetesi'nin iddiası şu şekilde; Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği forması ile dikkatleri üzerine çeken Jimmy Durmaz için el sıkıştığı öğrenildi. Başkanlar düzeyinde prensipte anlaşıldığı kaydedilirken Jimmy'nin önümüzdeki sezon büyük olasılıkla Fenerbahçe forması giyeceği kaydedildi. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2015'te sona eriyor.

TÜRK STATÜSÜNDE OYNUYOR

2012-13 sezonunun başında İsveç'in Malmö takımından Gençlerbirliği'ne transfer edilen Jimmy Durmaz, o sezon 32 resmi maçta forma giyerken 5 kez ağları havalandırdı. Jimmy, bu sezon ise Kırmızı-Siyahlı takımla çıktığı 20 resmi maçta 2 gol kaydetti. Başkent ekibinde orta sahanın solunda görev yapan ve İsveçli olmasına karşın Türk pasaportuna da sahip olan oyuncunun Türk statüsünde oynuyor olması da dikkat çeken bir başka özelliği.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin transferde yaz bombası hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER