Fenerbahçe'yi peşine takan isim kim?

İşte Kocaman'ın izlemeye gittiği stoper!

Fenerbahçe'yi peşine takan isim kim?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Cuma günü Bosna Hersek'in 3-1 kazandığı Yunanistan karşılaşmasını yerinde izledi. Kocaman'ın Bosna'ya hem transfer amaçlı gittiği hem de Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lazio'nun sisteminin en önemli isimlerinden Senad Lulic'in milli takımdaki performansını gözlemlemek istediği belirtildi. 

Sol bek oynayan Lulic'e özel ilgi gösteren Kocaman'ın bu oyuncuya iki Lazio maçında da özel önlem almayı düşündüğü ifade edildi. Kocaman'ın karşılaşmada gelecek sezon için transfer listesinde bulunan Bosnalı Ervin Zukanovic'i de izlediği belirtildi. Bir süredir takip ettirdiği 26 yaşındaki Bosnalı stoperi kendi de seyretmek isteyen Kocaman, hem Lulic hem de bu futbolcu hakkında bol bol not tuttu.

GOURCUFF HAMLESİ

Belhanda transferi sırasında Montpellier Başkanı Louis Nicollin'in direncini kırmak için Yoann Gourcuff için Lyon'la dirsek teması kuran F.Bahçe'nin bu kez çok daha ciddi olarak Fransız oyuncunun peşinde olduğu iddia edildi. Dizinden geçirdiği sakatlığın sonrasında bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Gourcuff'un da takımdan ayrılmak istediği belirtildi. F.Bahçe'nin 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu için 4.5 milyon Euro'luk bir teklifle Lyon'un kapısını çalacağı iddia edildi. Arsenal tarafından da izlenen Gourcuff'un ise asıl hedefinin Ada olduğu bildirildi.

<< Önceki Haber Fenerbahçe'yi peşine takan isim kim? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER