Galatasaray - Bursaspor maçında altı gol! Sürpriz maç sonucu

Galatasaray ile Bursaspor, Süper Lig 19. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Galatasaray 6-0 Bursaspor...

Galatasaray - Bursaspor maçında altı gol! Sürpriz maç sonucu

Süper Lig 19.hafta maçında Galatasaray sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Galatasaray, Bursaspor'u 6-0 gibi farklı skorla mağlup etti ve zirve yarışını morallenerek sürdürdü...

Galatasaray maça Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Sabri, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak ilk 11 ile çıktı.

Bursaspor ise Frey, Şener, Civelli, Serdar, Taiwo, Şamil, Belluschi, Kazım, Sestak, Sercan ve Fernandao ilk 11 ile maça başladı..


MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray 12. dakikada Sneijder'in golüyle 1-0 öne geçti. Melo sağ kanattan çizgiye indi,ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Sneijder arka direkte gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 20. dakikada Sneijder'in golüyle 2-0 öne geçti.. Sneijder ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Bursaspor 24. dakikada Eboue'nin golüyle durumu 3-0 yaptı.. Melo ceza sahası içine arapasını verdi, Eboue topla buluştu kaleye vurdu ve top kaleci Frey'in yanından ağlarla buluştu.

-Galatasaray 43. dakikada Sneijder'in golüyle 4-0 öne geçti.

-Galatasaray 66. dakikada Drogba'nın golüyle 5-0 öne geçti.. Eboue sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Drogba ön direkte topukla topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 86. dakikada Selçuk İnan'ın golüyle 6-0 öne geçti..
<< Önceki Haber Galatasaray - Bursaspor maçında altı gol! Sürpriz maç sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER