Galatasaray - Elazığspor maçı sonucunda üç gol var!

Galatasaray ile Elazığspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Galatasaray 3-0 Elazığspor..

Galatasaray - Elazığspor maçı sonucunda üç gol var!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadında Galatasaray ve Elazığspor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar 3 golle 3 puana ulaşırken, moral toplayıp kötü gidişata 'dur' dedi..

Galatasaray kalede Ufuk Ceylan, savunmada; Hakan Balta, Dany, Ceyhun, Salih orta sahada; Eboue, Yekta, Emre Çolak, Sabri forvette ise Umut ve Drogba 11'i ile sahaya çıktı.

Elazığspor kalede Zülküf, savunmada; Tanju, Çağlar, Erol Erdal, Deniz Aslan orta sahada; Kwasie, Sane, Bilica, Muhammed Ali, Youssef Hadji forvette ise Noyan Öz 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray 38. dakikada Ceyhun Gülselam'ın golüyle 1-0 öne geçti.. Emre Çolak sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Ceyhun yükseldi kafayı vurdu ve top yerden sekerek ağlarla buluştu.

-Galatasaray Drogba'nın 43. dakikada kaydettiği golle 2-0'lık üstünlüğü sağladı.. Umut sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ve Drogba kafa vurarak topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 85. dakikada Sabri'nin attığı gol ile durumu 3-0 yaptı. Sabri ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top kaleci Zülküf'ün önünde sekerek ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Galatasaray - Elazığspor maçı sonucunda üç gol var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER