Galatasaray - Schalke 04 maçı sonucu! Skor

Galatasaray ile Schalke 04, Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında karşılaştı. Maçın skoru: Galatasaray 1-1 Schalke 04...

Galatasaray - Schalke 04 maçı sonucu! Skor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında kendi evinde Almanya'nın Schalke 04 takımını konuk etti. Maç 1-1 bitti.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Dany, Semih, Riera orta sahada; Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Sneijder forvette ise Drogba ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

FC. Schalke 04 ise karşılaşmaya kalede Hildebrand, savunmada; Kolasinac, Matip, Howedes, Hoger orta alanda; Bastos, Neustadler,Jones, Draxler forvette ise Farfan ve Huntelaar 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, golcü Burak Yılmaz'ın 11. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Selçuk İnan ceza sahası önünden içeriye ara pasını verdi, Burak Yılmaz topu kaptı, rakibini geçti, kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Schalke 04, 43. dakikada Jones'in attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Huntelaar orta sahadan ceza sahası içine doğru yerden oynadı, Farfan hızla ilerledi topu kaptı, ceza sahası içine girdi yerden penaltı noktasında bomboş pozisyonda bekleyen Jones'e pasını verdi ve Jones bekletmeden vurarak topu ağlara gönderdi.

Maçın skoru: Galatasaray 1-1 Schalke 04...

<< Önceki Haber Galatasaray - Schalke 04 maçı sonucu! Skor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER