Galatasaray, FC Schalke 04 maçı muhtemel 11'leri

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Arena Stadı'nda Alman ekibi Schalke ile 2. tur ilk maçında karşı karşıya gelecek...

Galatasaray, FC Schalke 04 maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray’ın, Alman takımlarıyla oynadığı maçlarda eşitlik göze çarpıyor. Alman temsilcileriyle 25. kez karşılaşacak olan Cim-Bom geride kalan 24 maçta 6 galibiyet, 11 beraberlik, 7 yenilgi aldı. Elemeli turlarda 9 kez Alman rakipleriyle eşleşen sarı-kırmızılı temsilcimiz 4 kez tur atlarken, 5 defa elenmekten kurtulamadı.

Cim-Bom, Schalke ile ilk kez karşılaşacak

Türk takımları ise Alman ekibi ile daha önce 2 kez eşleşti. 1996-97’de UEFA Kupası 2. turunda Trabzon’la rakip olan Schalke evinde 1-0 kazanırken, Avni Aker’den 3-3’lük skorla ayrılarak turladı. Schalke, 2005-06’da Devler Ligi’nde F.Bahçe ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım, İstanbul’da 3-3 berabere kaldığı rakibine deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

Hiç yenilmedi

Bundesliga’da kâbus gibi bir sezon geçiren Schalke, Şampiyonlar Ligi’nde tam tersi bir grafik çizdi. Arsenal, Olympiakos ve Montpellier’le B Grubu’nda yer alan mavi-beyazlı takım, 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken hiç yenilmedi. Devler Ligi’nde grup aşamasını namağlup bitiren 4 takımdan biri olan Schalke, rakip fileleri 10 kez sallarken, kalesinde 6 gol gördü.

Muhtemel 11'ler:


Schalke: Hilderbrand, Fuchs, Matip, Howedes, Neustadter, Hoger, Jones, Draxler, Bastos, Huntelaar, Farfan
<< Önceki Haber Galatasaray, FC Schalke 04 maçı muhtemel 11'leri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER