Galatasaray Fatih Terim'i bekliyor

Ünal Aysal son noktayı böyle koydu..."Milli takım ve Galatasaray aynı anda olmaz"

Galatasaray Fatih Terim'i bekliyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim’in milli takımdaki görevi ve Galatasaray ile sözleşme uzatması konusunda topu tecrübeli hocaya attı. Fatih Terim ile yeni sözleşmenin ne zaman imzalancağına dair gelen bir soru üzerine, "Yanlış adrestesiniz. Biz niyetimizi belli ettik bundan sonrası Fatih hocanın kararı" diyen Aysal, Fatih Terim'in A milli futbol takımı ve Galatasaray'ı bir arada götürme konusunda sıkıntı yaşanmayacağına dair kendisine söz verdiğini ve kendisinin de bu söz sonrası bu teklifi kabul ettiğini söyledi.

Uzun süreli mümkün değil 

Fatih Terim'in hem A milli futbol takımı hem de Galatasaray'daki görevini aynı anda uzun süre götürmesinin mümkün olmadığını söyleyen Aysal, "Uzun süreli çalışması mümkün değil. Biz sadece mayısa kadar federasyona danışmanlık ve 4 maçta da teknik direktörlük yapmasını kabul ettik. Bunun dışında başka bir tasarrufumuz olamaz” dedi.

Mukavele yok 

Aysal şöyle devam etti: Fatih Hoca bana iki takım çalıştırması ile ilgili söz vermemiş olsaydı, Galatasaray’ın menfaatlerini düşünüp ona göre karar verirdim. Bu aralar Fatih Hoca ile bir araya gelmemiz mümkün değil. Onun da benim de programımız yoğun. Yeni sözleşme veya gelecekte ne olacağı hakkında Fatih Terim açıklama yapacak. Acelemiz de yok. Hocamızla uzun yıllar çalışmak isteriz. Terim ile TFF arasında yapılmış bir mukavele olsaydı, bize gönderilirdi. Bizim buradan çıkardığımız netice, ortada bir mukavele olmadığı yönündedir.
<< Önceki Haber Galatasaray Fatih Terim'i bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER