Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!

Schalke 04 ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında karşılaştı. 3-2 biten maç sonucunda Galatasaray çeyrek finale çıktı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, Stadion Gelsenkirchen Stadı'nda Almanya temsilcisi Schalke 04 ile karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren ilk maçın rövanşı da 3-2'lik skorla bitince, Cimbom Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final biletini kaptı. SCHALKE 04-GALATASARAY MAÇININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Dany, Semih, Riera orta sahada; Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Sneijder forvette ise Drogba ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Schalke 04 ise karşılaşmaya kalede Hildebrand, savunmada; Kolasinac, Matip, Howedes, Uchida orta alanda; Bastos, Neustadler,Höger, Farfan forvette ise Draxler ve Pukki 11'i ile maça başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Maçın 17. dakikasında Schalke 04, Neustadter'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Farfan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı savunma topu uzaklaştıramadı ve Neustadter topu takip ederek altıpas önünden ağlarla buluşturdu.

-Galatasaray, Hamit Altıntop'un attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı. Hamit kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden sert vurdu ve top direğe çarparak ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Burak Yılmaz'ın 42. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Riera ileriye doğru uzun oynadı, Burak Yılmaz hareketlendi topu aldı hızla ceza sahası içine girdi ve kalesini terkeden Hildebrand'ın üstünden topu ağlara gönderdi.

-Maçın 61. dakikasında Schalke 04, Bastos'un attığı gol ile durumu 2-2 yaptı. Höger ceza sahası dışından kaleye sert vurdu top üst direkten geri geldi, sonrasında dönen topu Uchida aldı, arka tarafta bekleyen Bastos'a pasını verdi ve Bastos bekletmeden şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray, 90+5'te Umut Bulut'un attığı golle durumu 3-2'ye getirdi ve tur atladı. Selçuk orta alanda topu kaptı, Umut'un önüne arapasını verdi, Umut kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

Maçın sonucu: Schalke 04 2-3 Galatasaray...


<< Önceki Haber Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER