Galatasaray'a Melo'dan müjde var

Brezilyalı yıldızın menajeri Rodrigo Baster, transferin birkaç gün içinde bitebileceğini söyledi. “Galatasaray Juventus ile anlaşsın yeter. Melo açısından imza konusunda hiçbir sorun yok” diye konuştu

Galatasaray'a Melo'dan müjde var

Galatasaray yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferi için gün sayarken yıldız oyuncununmenajeri Jose Rodrigo Baster’dan çarpıcı açıklamalar geldi.
 
Baster, önümüzdeki birkaç gün içinde Brezilyalı futbolcunun Galatasaray’da olabileceğini söyledi. Melo’nun Galatasaray’da oynamayı çok istediğini belirten Baster, “Umudumuz iki kulübün bir an önce anlaşması. Şu anda Galatasaray ve Juventus pazarlık masasında. Bana göre iki kulüp anlaşma sağlayacak. Melo’nun iradesi Galatasaray’da oynamaktan yana, bunu uzun zamandır Juventuslu yetkililere söylüyor” dedi.
 
Aysal’la görüştük, her şey iyi
 
İspanyol menajer, Melo’nun Juventus’a karşı tavrını açıkça aldığını da vurgulayarak “Umudumuz bir an önce bu operasyonun Galatasaray tarafından tamamlanması. Biz şu anda Galatasaray ile bir anlaşma imzalamadık; fakat Juventus’la anlaşma sağlanır sağlanmaz, biz de imzayı atacağız. Felipe Melo açısından imza konusunda hiçbir sorun yok” şeklinde konuştu. Baster, Galatasaray ile Melo arasında da sorun olmadığını belirterek “Biz sürekli bağlantı halindeyiz. Görüşmelerimizde sorun yok. Galatasaray başkanı Ünal Aysal, beni aradı. Her şey çok iyi gitti. Tek konu Juventus’la yapılacak anlaşma” diye konuştu. (Bugün)
<< Önceki Haber Galatasaray'a Melo'dan müjde var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER