Galatasaray'a bir bomba daha geliyor

Aurelien Chedjou'yu kadrosuna katan Galatasaray, Fulham'da oynayan Kerim Frei için görüşmelere başladı.

Galatasaray'a bir bomba daha geliyor

Yerli oyuncu arayışlarına devam eden Galatasaray, milli takım forması giyen Kerim Frei için görüşmelere başladı. Transferi gizli tutmaya çalışan Galatasaray'da Bülent Tulun, İngiltere'de Fulham yetkilileri ile Kerim'in transferi için görüştü. 

Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün haberine göre; Galatasaraylı Bülent Tulun, Chedjou'nun transferinin ardından Londra'da Fulham yetkilileriyle Kerim Frei'nin transferi için görüştü. 

Edinilen bilgiye göre bu transferde Galatasaray henüz net sonuca ulaşamadı ama görüşmeler devam ediyor. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Galatasaray her genç oyunda olduğu gibi onda da ısrar edecektir. Geçen seneden beri Kerim'le ilgileniyoruz'' demişti. 
 
SHAQIRI'YE BENZETİLİYOR

İsviçre basınında 'Yeni Shaqiri' olarak nitelendirilen Kerim Frei, ayaklarına hakimiyetinin yanı sıra sürati ile dikkat çekiyor. A Milli futbol takımımızı seçen başarılı futbolcu, İsviçre'de Basel'in eski futbolcusu Xherdan Shaqiri'ye benzetiliyor.  

KERİM FREİ KİMDİR? 

1993 yılında Avusturya'da doğan Kerim Frei'nin babası Türk, annesi ise Faslı... Futbol hayatına Grasshoppers takımında başlayan oyuncu, 2010 yılında Fulham'a transfer oldu. 

Geçen sezon kiralık olarak Championship ekibi Cardiff'te görev yaptı. Abdullah Avcı'nın girişimiyle Türk Milli Takımı'nı seçen Frei, son olarak Letonya ile oynanan maçın 61. dakikasında Oğuzhan'ın yerine girdi.
<< Önceki Haber Galatasaray'a bir bomba daha geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER