Galatasaray'a geri dönüyor

Kiralık olarak Blackburn Rovers'ta forma giyen Colin Kazım'ın Galatasaray'a dönmesi gündeme geldi.

Galatasaray'a geri dönüyor

Cimbom iç transfere bugünden itibaren start verecek. Mazbata töreninin ardından futbol şubesinde görevlendirilecek yöneticiler, sözleşmesi sona eren oyuncularla pazarlıklara başlayacak. Teknik direktör Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği Gökhan Zan ve Engin Baytar ile anlaşmaya varılması halinde yeni sözleşmeler imzalanacak. Aydın Yılmaz'ın da takımda tutulması bekleniyor. Blackburn Rovers ile kiralık sözleşmesi biten ve 1 yıl daha Galatasaray'la mukavelesi bulunan Kazım'ın geri dönüşüne de Fatih Terim'in onay verdiği öğrenildi. TFF'nin yabancı kuralı nedeniyle kıymete binen tecrübeli oyuncunun, hazırlık kampına götürüleceği ve kendini göstermesi halinde yeni sezon kadrosunda yer bulacağı ifade edildi. 

5 İSİMLE YOLLAR AYRILDI 

Sözleşmeleri biten Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mehmet Batdal, Okan Derici ve Serdar Eyilik'e ise teşekkür edilip, yollar ayrıldı.

SERCAN'A ES-ES TALİP

Teknik direktör Fatih Terim'in geçen sezon kiraya verilen Sercan Yıldırım, Ceyhun Gülselam ve Yiğit Gökoğlan'ı da gözden çıkardığı ifade edildi. Sercan'a Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor'un, Ceyhun'a Kayserispor ve Sivasspor'un, Yiğit'e ise Kasımpaşa'nın talip olduğu öğrenildi.

<< Önceki Haber Galatasaray'a geri dönüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER