Galatasaray'da Drogba planı işleyecek

İşte Fatih Terim'in kafasındaki Drogba planı...

Galatasaray'da Drogba planı işleyecek

Fatih Terim, Schalke karşılaşması için reçeteyi hazırladı. Haftalardır Schalke maçıyla yatıp kalkan futbolcularına güvenen İmparator, yeni transfer Didier Drogba ile özel olarak ilgileniyor. İstek ve arzusundan memnun olduğunun altını çizen Terim, Akhisar önünde görevini yapan Drogba’ya yeni görevini açıkladı: Schalke. Bugüne kadar Şampiyonlar Ligi’nde 39 gol atan ve bu atmosfere çok alışkın olan Fildişili yıldızla konuşan Terim, ondan gol beklediğini söyledi.

Gerekli desteği alacaksın 

Sahaya ilk 11’de süreceği golcü oyuncudan gol bekleyen İmparator, “Sen bu maçlara çok alışkın bir oyuncusun. Yaşadığın kısa süreli Çin macerası sana bir şey kaybettirmedi. Takıma hemen uyum sağladın. Alman takımlarına karşı oynamaya ve gol atmaya alışkınsın. Bu maçta da senin üzerine düşeni yapacağından eminim. Arkadaşların sana gerekli desteği verecek’’ diyerek oyuncusuna duyduğu güveni ve isteklerini dile getirdi.

Almanlara 5 golü var 

Galatasaray’ın hücumdaki en büyük gol silahı olan Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi’nde Alman takımlarının adeta belalısı oldu. Geçen sezon şampiyonluğa uzanan Chelsea’nin finalde Bayern Münih ile 1-1 berabere kalıp penaltılar sonucunda kupaya uzandığı maçta takımının tek golünü atan Drogba başrolü oynamıştı. Schalke’ye karşı da daha önce Chelsea formasıyla 2007 yılında karşılaşan Fildişili yıldız gol atmayı başarmıştı.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Drogba planı işleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER