Galatasaray'da Real Madrid hazırlıkları başladı

Galatasaray'da gözler Real Madrid maçına çevrildi.

Galatasaray'da Real Madrid hazırlıkları başladı

Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Medical Park Antalyaspor ile kendi sahasında 1 - 1 berabere kalarak 4. haftada 3. beraberliğini alan Galatasaray'da gözler Real Madrid maçına çevrildi.

Sarı - kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçında konuk edeceği Real Madrid maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk haftasındaki Real Madrid maçının hazırlıklarına bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Galatasaray, A2 Takımı ile bir de antrenman maçı yaptı.

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Albert Riera, Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Bruma, Wesley Sneijder ve Umut Bulut ile başlayan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, A2 Takım'ı Gökhan Zan, Wesley Sneijder ve Umut Bulut'un gollerinin ardından 3-0 mağlup etti.

Hamit Altıntop, tedavisinin ardından salonda özel bir program dâhilinde çalışmaya devam etti. Selçuk İnan ise tedavisinin ardından salonda ve sahada çalışırken, tedbir amaçlı olarak antrenman maçında oynatılmadı.

Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de oynayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Felipe Melo ve Didier Drogba, tedavilerinin ardından rejenerasyon çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Medical Park Antalyaspor maçından sonra çekilen MR'ında sağ kalça arka adale grubunda ödem ve ikinci derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine ise hemen başlandı.

Galatasaray'da oyuncular, Real Madrid karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

<< Önceki Haber Galatasaray'da Real Madrid hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER