Galatasaray'da ilginç şeyler oluyor...

Süper transferlere imza atan Galatasaray'da her şey yolunda gidecek derken, Burak Yılmaz'la başlayan ilginç gelişmeler sarı kırmızılı takımı farklı yerlere sürüklüyor.

Galatasaray'da ilginç şeyler oluyor...

Galatasaray'ın hem de durduk yerde Burak Yılmaz sorunu oldu. Beşiktaş derbisinin ardından Bursaspor maçında da Burak'a şans vermeyen Fatih Terim, maç sonrasında yaptığı açıklamayla da kimseyi tatmin etmedi.

Terim kendisine yöneltilen soruya "3 santrforumuzdan 2’sini tercih ettik. Yarın Burak oynar, öteki bekler." diye cevap verdi,  ama kusura bakmasın bu cevaba inanmak gerçekten çok zor.

Bu sezonun ilk yarısına hem ligde hem de Avrupa'da damga vuran Burak için yapılacak açıklama bu olmamalıydı. Burak şu anda takımdaki herhangi futbolcudan birisi değil. Taraftarın en fazla güvendiği isimlerin başında geliyor. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde hala yoluna devam ediyorsa bu Burak'ın attığı gollerin sayesindedir.

Terim'in bu açıdan daha inandırıcı daha tatmin edici bir cevap vermesi gerekirdi. İnsanın aklına Terim'le Burak arasında bir sorun mu var? Sorusu geliyor ki bu da şu aşamada Galatasaray için son derece tehlikeli. Sarı kırmızılı taraftarın tam da yapılan bomba transferlerle morali tavan yapmışken Burak - Terim çekişmesi gibi bir konunun gündeme gelmesi bir anlamda ayıp olur!

Bu konuyu bir kenara bırakırsak asıl dikkatimi çeken Fatih Terim'deki değişim. Son dönemde sürekli bir yerlere gönderme yapma çabası içinde olması, düşünceli ve ağır tavırları kişiliği ile pek bağdaşmıyor. Fatih hoca sanki bir şeylere alınmış ve mutsuz gibi. Evet yıllardır tanıdığımız Terim'in dışında karşımızda farklı birisi var sanki. 

Öyle görünüyor ki herkesin bomba dediği transferler de onu mutlu etmeye yetmemiş. Transferler mutlu etse bile bazı şeyler onun için eksik kalmış sanki. Bursaspor maçı sonrası yapılamayan transferler için söyledikleri bunun işareti olabilir. Fatih Terim açıkça belli ediyor ki şu an Galatasaray'daki konumundan mutsuz.

Galatasaray dışarıdan güllük gülistanlık görünüyorsa da ilginç gelişmelere açık bir takım halini aldı. Her ne kadar belli edilmemeye çalışılsa da yönetimle Terim arasındaki kırgınlıkların bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Şu anda istenilen her transferi yapmış gibi görünen yönetimin eli çok güçlendi. Büyük sorumluluğun altına giren Terim'in işi ise daha zor. Terim'deki değişimi bu duruma bağlamak ta çok mümkün aslında. 

Umuyorum ki Galatasaray verdiği paraların karşılığını alsın ve ne Fatih Terim ne de yönetim üzülsün. Aksi durumda şu sıralar dünya yıldızlarına forma giydirmenin mutluluğunu yaşayan Galatasaray'da işler tam tersine dönebilir.

Mehmet Şentürk
Samanyoluhaber.com





<< Önceki Haber Galatasaray'da ilginç şeyler oluyor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER