Galatasaray'ın bomba transfer haberi Boateng mi?

Milan, Boateng'in transfer haberi ve Galatasaray'a dair açıklama yaptı.

Galatasaray'ın bomba transfer haberi Boateng mi?

Forvet arkası pozisyonuna oyuncu arayışlarını sürdüren ve Inter ile Wesley Sneijder transferi için anlaşma sağlayan Galatasaray, Hollandalı futbolcunun yanı sıra Kevin-Prince Boateng’le de ilgileniyor.

TuttomercatoWeb’in haberine göre, Ganalı orta saha için 15 milyon avroyu gözden çıkaran Galatasaray, Wesley Sneijder transferinin yanında Boateng’i de kadrosuna katmak istiyor. Robinho’nun satışını gerçekleştiremeyen Milan’ın Boateng için önerilen bu yüksek bonservis rakamına sıcak bakabileceği iddia edildi.

Milan ile sözleşmesi 2014’te sona erecek olan Kevin-Prince Boateng, 2010 yılında Portsmouth’tan transfer edilmişti. 

-Galatasaray'a ret-

Akşam saatlerinde teknik direktör Massimiliano Allegri, kulüp direktörü Ariado Braida, asbaşkan Adriano Galliani ile Kevin-Prince Boateng’in arasında gerçekleştiren görüşmeden devam kararı çıktı.

Bir süredir kulüpte mutsuz olduğu ve ağırlıklı olarak, yaşanan ırkçılık olayları sebebiyle İtalya’dan ayrılmak istediği iddia edilen Boateng, toplantı sonrasında kulüp binasından herhangi bir açıklama yapmadan ayrılırken Adriano Galliani basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ganalı futbolcuyla yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyleyen Milan Asbaşkanı Galliani, “Kevin-Prince satılık değil. O, Milan’da kalacak. Galatasaray'dan Boateng için teklif aldık ama onu kesinlikle göndermiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Eurosport

<< Önceki Haber Galatasaray'ın bomba transfer haberi Boateng mi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER