Galatasaray'ın seçeneği çok azaldı

Transfer çalışmaları TFF'nin kararıyla sekteye uğrayan Galatasaray'ın peşinde olduğu isimlerden biri de Sao Paulo'nun 22 yaşındaki ön liberosu Wellington.

Galatasaray'ın seçeneği çok azaldı

Galatasaray, Melo'nun yerine almak için uğraştığı isimlerin başında, Brezilya'nın güçlü ekiplerinden Sao Paulo'nun 22 yaşındaki ön liberosu Wellington geliyor. 

TFF'nin verdiği yabancı kararının ardından nasıl bir yön izleneceği merak edilirken, Aslan'ın bu transferde ön plana çıktığı ortaya çıktı. 22 yaşındaki oyuncu için İtalyan İnter'le kapışan Cimbom'un, 10 milyon euro'luk teklifiyle bir anda yarışta öne geçtiği belirtiliyor...

Genç oyuncu için beklentilerin üstünde teklif veren Galatasaray'ın, transferi bitirmek üzere olduğu Brezilya basını tarafından iddia edilirken, Türkiye'de ortaya çıkan yeni durumdan sonra neler olacağı da merak ediliyor.

Sahada 6 yabancı oyuncu bulundurma kararından sonra elindeki yabancıların çokluğuyla sıkıntıya düşen sarı-kırmızılı ekibin, Fatih Terim'in "olmazsa olmaz" dediği mevkilerden biri olan ön libero için Wellington çalışmalarına devam edileceği de tahmin edliyor.
<< Önceki Haber Galatasaray'ın seçeneği çok azaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER