Galatasaraylı futbolcuların o kağıda cevabı

Sarı-Lacivertli futbolcuların 'kağıtlı' sevinci, Galatasaray'ı daha da motive etti. Aslan'ın yıldızları, "Şampiyonlar Ligi'ne direkt giderek herkese gereken cevabı vereceğiz" görüşünde birleşti.

Galatasaraylı futbolcuların o kağıda cevabı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maç içerisinde sık sık taktik değiştirirken bunu sahadaki oyuncularına, kağıt üzerine yazarak anlatıyordu. 

O kağıt, elden ele dolaşıyor, hangi futbolcu nerede oynayacağını bu sayede anlıyordu. Mancini'nin bu uygulaması çok konuşuldu, zaman zaman eleştirildi. Fenerbahçeli futbolcuların Karabükspor karşılaşmasında bu olayı ti'ye alması gündeme damga vurdu. Oyuna dahil olan Selçuk Şahin'in elindeki kağıt, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow ve son olarak Volkan Demir'e geldi. Tecrübeli file bekçisi, üzerinde 'Şampiyon Fenerbahçe' yazan kağıdı kameralara gösterdi. 

Yıldırım hızıyla cevap 

Fenerbahçeli oyuncuların bu organizasyonuna Galatasaray'dan cevap gecikmedi. Burak Yılmaz ve Felipe Melo, Sarı-Lacivertliler'in şike süreci nedeniyle UEFA tarafından Avrupa'dan men edilmesini hatırlatarak, Şampiyonlar Ligi kura çekiminde üzerinde Galatasaray yazan kağıdı Twitter'dan paylaştı. Yekta Kurtuluş ise 2011-12 sezonunda Şükür Saracoğlu Stadı'nda kazanılan şampiyonluğun ardından Sarı-Kırmızılı oyuncuların soyunma odası duvarına yazdıkları, 'Kadıköy hatırası' fotoğrafını paylaştı. "Kağıt uçar, duvar kalır" diye yazdı. 

'Tek düşünceleri Galatasaray' 

Sarı-Lacivertliler'in kağıtlı sevinci, Galatasaraylı oyuncuların Trabzonsor maçı öncesinde motivasyonunu daha da artırdı. Cim Bom'un yıldızları, "Ligi ikinci bitirip, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılarak herkese gereken cevabı verelim. Bizim başarısız olmamızı dört gözle bekleyenleri hayal kırıklığına uğratalım" görüşünde birleşti. Fenerbahçeliler'in yaptığı sevinç bir anlamda Sarı- Kırmızılılar'ın daha da hırslanmasına neden oldu. Galatasaraylı taraftarlar ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, "Fenerbahçe şampiyon olsa da hâlâ akılları fikirleri Galatasaray'da" ifadelerini kullandılar.    
<< Önceki Haber Galatasaraylı futbolcuların o kağıda cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER