Geri sayım başladı işte sürpriz onbirler

Ligin kaderini büyük ölçüde belirleyecek olan Galatasaray Beşiktaş derbisi,saat 19.00'da başlayacak.

Geri sayım başladı işte sürpriz onbirler

Beşiktaş'a karşı kritik bir derbi maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mancini onbirine son şeklini verdi.

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Mancini onbirini yavaş yavaş şekillendiriyor.

Medical Park Antalyaspor maçında hata yapan ve uyumsuz bir görüntü çizen defans oyuncularını değiştirmeyi düşünen İtalyan teknik adamın, Beşiktaş derbisinde sahaya süreceği defans kurgusunu belirlediği bildirildi.

Defansın sağında Sabri'yi oynatmayı planlayan Mancini'nin, Semih'in yanında sakatlığı geçen Hakan Balta'ya görev vermeyi düşünüyor.

Mancini'nin,son haftaların tersine dörtlü savunma düzenine geçip Beşiktaş derbisinde savunma kurgusunun solunda Alex Telles'i düşündüğü ifade edildi.

Dörtlü savunmanın önünde ofansif gücü yüksek bir orta saha planlayan Mancini'nin, Burak Yılmaz'ı gole yakın oynatmayı planlıyor.

 İtalyan hoca Drogba'yı ise ilk onbirde oynatmayabilir. Eğer Drogba oynamazsa İzet Hajrovic''in oynama ihtimali artıyor. Fildişili yıldız ise maça sonradan dahil olabilir. Sağ bekte Sabri'ye görev vermeyi planlayan İtalya hoca Eboue'yi de tribüne gönderebilir.

Galatasaray'ın Muhtemel 11'i

Muslera-Eboue-Gökhan Zan-Semih Kaya-Alex Telles-Ceyhun-Melo-Selçuk-Sneijder-İzet-Burak




Beşiktaş’ın tecrübeli çalıştırıcısı Bilic, Galatasaray maçı öncesi oyuncularına önemli uyarılarda bulundu ve kadro konusunda kararını netleştirdi.


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile yapacağı derbi maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda taktik ağırlıklı bir çalışmalara yapan Beşiktaş tamamiyle derbiye odaklanmış durumda.

Sakatlığı devam eden Tomas Sivokderbi kadrosunda yer alamayacak. Sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup ile ağrıları nedeniyle antrenmana çıkmayan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ise dünkğü antrenmanda takımla çalıştılar ve büyük ihtimalle kendilerine ilk 11'de yer bulacaklar.


Bilic'ten uyarı!

Tecrübeli teknik adam futbolcularına, “Galatasaray’ın, başında artık Fatih Terim yok. Ligin ilk yarısındaki Galatasaray’dan çok daha farklı bir Galatasaray çıkacak karşımıza. Rakibimiz artık daha defansif oynuyor. Bu nedenle sakın saldırmayın. Sizde kontrollü oynayın” ifadelerini kullandı.

Eurosport'un haberine göre,bir puan geride olmaları nedeniyle Galatasaray’ın mutlaka üç puan kazanmak için oynayacağını da futbolcularına ileten Bilic’in, “Aralara paslar atabilen çok etkili oyuncuları var. Mutlaka savunma açıklarımızı arayacaklar. Hücuma çıkacağınız zaman birlikte çıkın ve birlikte geriye dönün. Bu maçın sonunda rakibimizi yenemezsek bile +1 puan avantajımızı mutlaka koruyalım. Saldırmıyor gibi olabiliriz ama esasında oyunu biz kontrol etmiş olacağız. Bu tür maçların sonunda her zaman sabreden taraf kazanır. Bursa maçında sabrettiniz ve kazandınız. Aynı şekilde Galatasaray karşısında da sabırlı olmanızı bekliyorum. Rakip mutlaka hata yapacaktır ve bizler de bu hataları takip edeceğiz” diye konuştuğu öğrenildi.


Beşiktaş'ın Galatasaray karşısındaki Muhtemel 11'inin şöyle olması bekleniyor

Tolga, Serdar, Dany, Franco, Motta, Gökhan Töre, Veli, Atiba, Oğuzhan (Fernandes), Olcay, Almeida

<< Önceki Haber Geri sayım başladı işte sürpriz onbirler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER