'Gülmeyi sevmem mizacım böyle'

Olcan Adın, Florya GS Store'da düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'Gülmeyi sevmem mizacım böyle'

Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, Florya GS Store'da düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin Galatasaray ve teknik direktör Cesare Prandelli hakkındaki sorularını yanıtladı.

Basın toplantısından satır başlıkları şöyle;

"İLK MAÇIMDA ÇOK HEYECANLANDIM"

"Benim için biraz sıkıntılı bir transfer dönemi oldu. Milli Takım dönüşünde Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile konuştum. Kendisine ayrılmak istediğimi söyledim. Sonra da dileğim gerçekleşti ve Galatasaray ile anlaşma sağladım. Belirsizlikler vardı ve bu nedenle benim için zor bir dönemdi. Bu durumdan etkilenmiştim. Benim açımdan güzel bir sonuç oldu. Galatasaray'da hiç yabancılık çekmedim. Daha önceden tanıdığım çocukluk arkadaşlarım var burada bu sayede uyum sürecini çabuk atlattım. İlk hazırlık maçında heyecanlandım. Sanki Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştım."

"PRANDELLİ İNANILMAZ SICAKKANLI BİRİ"

Olcan Adın, teknik direktör Cesare Prandelli hakkında gelen soruya ise, "Cesare Prandelli inanılmaz sevecen ve sıcakkanlı biri. Çalıştığım yabancı hocalar arasında, böyle diyalog kuran nadir isimlerden kendisi" şeklinde yanıt verdi ve şöyle devam etti;

"Trabzonspor'dan ayrılmayı kafama koyduğum andan itibaren tek isteğim Galatasaray'a transfer olmaktı. Selçuk ve Burak bana, 'Yeniden birlikte oynayıp başarılar kazanacağız' dediler. Bu kararı almamda onların da etkisi oldu."

"4. YILDIZ CAMİAMIZ ADINA ÇOK ÖNEMLİ"

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal'ın istifasının sorulması üzerine Adın, "Fenerbahçe de yaşanan durum bizi ilgilendirmiyor açıkçası biz kendi işimize bakıyoruz. 4. yıldız camiamız adına çok önemli. Her şeyden çok istiyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz. Bu sezon 4. yıldızı takacağız" dedi.

"GÜLMEYİ SEVMEM MİZACIM BÖYLE"

Galatasaray'a transfer olduğundan beri gösterdiği tavrı nedeniyle memnun olmadığı izlenimi yaratan Olcan Adın, "Dışarıdan çok soğuk görünürüm. Gülmeyi sevmiyorum. Mizacım böyle" diyerek aslında bir problem olmadığını sadece yapısının böyle olduğunu dile getirdi.

Çocukluk arkadaşlarıyla aynı takımda yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Olcan Adın, Selçuk İnan için, "Türk futbolunun ender yeteneklerinden biri" dedi

Küçükken Hagi'yi örnek aldığını belirten Galatasaray'ın yeni transferi Adın, "Küçükken Hagi'yi örnek alıyordum. Hagi'deki doğuştan gelen yetenek ve hala daha videolarını izleyip topa nasıl vurduğuna bakarım. Kendi adıma konuşmam gerekirse toplara iyi vurduğumu düşünüyorum. Ben bu özelliğimi çalışarak geliştirdim. Buralara çok çalışarak geldim ve hiçbir zaman pes etmedim. Yoğun ve tempolu çalışıyoruz. Daha önümüzde zaman var. Fenerbahçe maçına kadar daha da çalışıp Süper Kupa'yı almak istiyoruz. Çok özel hücum oyuncularına sahibiz. Bu sezon çok gol atacağımızı düşünüyorum" diyerek iddialı olduklarını söyledi.

28 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a transferinin zamanlaması hakkında şu yorumlarda bulundu;

"Fenerbahçe'de 5 sene bulundum ama süre alamadım. Gelişimim açısından zordu. Futbolcu, oynayarak gelişir. Gaziantepspor'da ilk yılın ardından forma şansı buldum."

DHA
<< Önceki Haber 'Gülmeyi sevmem mizacım böyle' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER