Hakan Şükür'den Aydınlar'a destek

AK Parti İstanbul Milletvekili Şükür, Mehmet Ali Aydınlar'ın iyi bir Fenerbahçeli olduğunu bildiğini; çok sevdiği ve değer verdiği çok başarılı bir işadamı olduğunu söyledi.

Hakan Şükür'den Aydınlar'a destek

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın unutulmaz golcülerinden, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, "Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ali Aydınlar ile girdiği yarışta Fenerbahçe başkanlığına yeniden seçilmesi ve Yıldırım'ın açıkladığı projeler" ile ilgili soruları cevapladı.

"Aziz Yıldırım'ın tartışmalı geçen bir Genel Kurul'da, rakibi Mehmet Ali Aydınlar'ı geçerek Fenerbahçe Başkanlığı'na yeniden seçildiğinin" anımsatılması üzerine Şükür, "Fenerbahçe kongresinin az da olsa tartışmalı geçmesi doğal, çünkü büyük bir camia. Herkes orada başkan olmak ister" dedi.

Şükür, Aziz Yıldırım'ın 15 yıldır orada olduğunu belirterek, "Kendisinin Genel Kurul'dan böyle bir icazet almasını, başkan seçilmesini tebrik etmek lazım" diye konuştu.

Yıldırım'ın yeniden başkan olarak seçilmesini "Türk sporu için hayırlı olsun" diye değerlendiren Şükür, bundan sonraki sürecin ne getireceğinin hep birlikte görüleceğini söyledi. Şükür, "Çünkü UEFA'nın, CAS'ın, Türk yargısının, tam olarak netleşmese de Yargıtay'dan karar gelmese de belirli kararları var. Önümüzdeki süreçte bunlar da bir anlam kazanacak. O duruma göre daha farklı şeyler söylenebilir" diye konuştu.

"Aziz Yıldırım'ın kongrede çokça eleştirildiğinin" söylenmesi üzerine Şükür, "Bu doğal, önemli figürler. Bulundukları camialar çok değerli yerler, eleştirilmeye çok açık yerler, kendisi de böyle karşılar sanıyorum. Biz de zaman zaman yaptığımız her şeyin iyi olduğunu söyleyemiyoruz, eleştiriliyoruz. Ama mümkün mertebe daha hayırlı, daha güzel şeylerin ağırlıkta olması için mücadele ediyoruz" sözlerini sarfetti.

Hakan Şükür, "Aziz Yıldırım kongrede, Mehmet Ali Aydınlar ve ekibinin geçmişte Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını vurguladı" sözleri üzerine, şöyle konuştu:

"Mehmet Ali Aydınlar için bunu söylemek bana göre haksızlık. Neden? Türk futbolunun o andaki durumu düşünüldüğünde, futbolun en başındaki insan olarak bazı şeyleri söylemek zorundaydı, konuştu. Ama iyi bir Fenerbahçeli olduğunu biliyorum, çok sevdiğim, değer verdiğim çok başarılı bir işadamı. Kurumsallaşma adına çok önemli hizmetler sağlamış, aynı zamanda başta voleybol olmak üzere, bir çok branşa destek veren çok değerli bir işadamı. O açıdan, o kadar derine inip öyle suçlanmamalıydı. Ama ben inanıyorum ki Türk sporu kendisi gibi değerli yöneticilere çok ihtiyaç duyuyor. Çok değerli fikirleri ve kendi iç dünyasında uyguladığı çok güzel projeleri var. Hiç bir zaman bir kaybediş bir son değildir, belki de başlangıçtır. Umarım her şey onun için de hayırlı olur."

AA

<< Önceki Haber Hakan Şükür'den Aydınlar'a destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER