Hakemi kandırdı sonra da güldü

Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson, David Luiz için, "Ölmek üzere olan bir kuğu gibi yuvarlandı" dedi.

Hakemi kandırdı sonra da güldü

Premier Lig’de dün oynanan mücadelede Chelsea, Manchester United’ı 1-0 ile geçerken Kırmızı Şeytanlar’ın menajeri Sir Alex Ferguson, karşılaşmanın son dakikalarındaki hareketiyle gündeme oturan David Luiz’i eleştirdi.

Maviler 87. dakikada Juan Mata’nın golüyle öne geçtikten sonra son dakikada Brezilyalı savunmacı, United’ın kanat oyuncusu Rafael’in müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Rafael’e kırmızı kart gösterirken, David Luiz yerde gülümserken objektiflere yakalandı.

Ferguson, Luiz’in rol yapmasının hakem Howard Webb’in kırmızı kart göstermesinde etkili olduğunu belirterek, “Hakem Luiz’in yerde yuvarlanmasını yuttu. Rafael misilleme yapmak için vurdu ama daha öncesinde Luiz’in iki tane dirseği var. Bir oyuncu karşılık verdiğinde en çok cezayı alan o oluyor. Luiz ölmek üzere olan bir kuğu gibi yerde yuvarlandı ve hakemi ikna etti. Gülüyordu. Bu kötü. Bunu nasıl bir insan yapar? Rafael dirsek yedi ve karşılık verdi” ifadelerini kullandı.

Ferguson, Brezilyalı savunmacının yaptığı hareketi daha çok Kıta Avrupası ve Güney Amerika’dan gelen oyunculardan gördüğünü söyledi. 
<< Önceki Haber Hakemi kandırdı sonra da güldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER