İlk maçında golünü attı

Salih Uçan, Roma'daki ilk maçında golünü attı. İşte o anlar..

Salih ilk maçında golle tanıştı

Fenerbahçe'den Roma'ya transfer olan genç yıldız Salih Uçan, İtalyan takımının formasını giydiği ilk maçta golle buluştu. Salih, Roma kariyerinin ilk golünü Endonezya U-23 takımına attı.

Bucaspor'dan Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe'ye transfer edilen Salih Uçan, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A'da mücadele eden Roma'ya kiralanmıştı. Genç oyuncu, Roma formasını giydiği ilk karşılaşmada, gol bulmayı başardı. Salih, attığı golle Roma'yı Endonezya U-23 karşısında 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Salih’in gol attığı karşılaşmanın bitiminde İtalyan televizyonu Roma Channel’a konuşan AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, Salih Uçan ve Ashley Cole’ün sahadaki performansını çok beğendiğini söyledi. 

Garcia, “Uçan ve Cole sahada çok istekli ve inanarak oynadılar. Takımın genel durumunu iyi gördüm. ABD kampına kadar çok çalışmalıyız. Taraftarlar endişe etmesin bu sene onlara güzel şeyler yaşatacağız” diye konuştu. 

AS Roma takımı oyuncularından Radja Nainggolan, Salih Uçan hakkında sorulan bir soruyu “Kaliteli bir oyuncu olduğu ortada. Çok genç, gelecekte çok önemli bir futbolcu olabilir. Umarım takıma katkı sağlar” diyerek cevapladı.
<< Önceki Haber İlk maçında golünü attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER