İspanyol basınından Feanerbahçe için bomba iddia

İspanyol Basını, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, bir dönem siyah beyazlı takımı çalıştıran Bernd Schuster ile ilgilendiğini iddia etti..

İspanyol basınından Feanerbahçe için bomba iddia

Schuster'in yeniden teknik direktörlüğe dönmesinin olası olduğu belirtilirken, saha içinde rekabet halinde olan Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin, Alman teknik direktör için transfer piyasasında da karşı karşıya geldiği ifade edildi. 

Schuster'in teknik direktör olarak son kez 2010-11 yılında Beşiktaş'ı çalıştırdığı ve Türkiye Süper Lig'ı tanıdığı belirtildi. Guti, Quaresma ve Simao'nun İstanbul'a gelişinde payı olan Schuster'den sonra Kartal'ın havalanamadığına dikkat çekildi. Sadece 2 yıl içinde 5 teknik direktörün İnönü Stadı'ndan ayrıldığı vurgulandı. 

Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman'ın, Real Madrid'i 2007-08 sezonunda şampiyonluğa taşıyan teknik direktörü yeniden Türkiye'ye döndürmek isteyeceği kaydedildi. 

Fenerbahçe'nin de Aykut Kocaman ile yollarını ayırdığı kaydedilirken, Türk teknik adamın 3 sezonda 2 kez Lig Kupası'nı kazandığı, buna ek olarak takımı Avrupa Ligi'nde yarı finale taşıdığı ancak bunun yeterli olmadığı belirtildi.
<< Önceki Haber İspanyol basınından Feanerbahçe için bomba iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER