İstanbul Başakşehir Galatasaray maçı golleri seyredin

Süper Lig 2014-2015 sezonu 7. hafta karşılaşmasında Başakşehir Fatih Terim Stadında Galatasaray ve İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. İstanbul Başakşehir, Galatasaray'ı sahadan sildiği maçta 4-0 galip geldi.

İstanbul Başakşehir Galatasaray maçı golleri seyredin

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında İstanbul Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-0 yenilen Galatasaray'a aynı tarifeyi uyguladı ve 3 puanı 4-0'la aldı. Süper Lig'in yenilgisiz iki takımından biri olan İstanbul Başakşehir, bu skorla puanını 11 yaptı, Galatasaray ise 13 puanda kaldı. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maçta, İstanbul Başakşehir'e 3 puan ve farklı galibiyeti getiren golleri 16 ve 69. dakikalarda Marcio Mossoro, 20. dakikada Semih Şentürk ve 76. dakikada da Doka Madureira kaydetti.
Bu sonuçla İstanbul Başakşehir, puanını 11'e yükselterek 7. sıraya çıkarken, Galatasaray ise 13 puan ve averajla 5. sıraya düştü. Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında 31 Ekim Cuma günü Kasımpaşa'yı konuk edecek. İstanbul Başakşehir ise 1 Kasım Cumartesi günü Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak.





Maçtan Önemli Dakikalar


Dk. 75 Doka savunma arkasında buluştuğu topu Muslera'nın uzanamayacağı köşeye vurarak durumu 4-0 yaptı.
Dk. 69 Mossoro kendi adına 2 takıma adına 3. golü atan isim oldu
DK. 20  Semih Şentürk İstanbul Başakşehir'i 2-0 öne geçiren golü atıyor.
DK.15 Mossoro, Edin Visca'nın asistinde yerden ve köşeye yaptığı düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü atıyor.






İstanbul Başakşehir kalede Volkan Babacan, savunmada; Uğur Uçar, Yalçın, Sedat, Ferhat orta sahada; Rotman, Gençer, Da Costa forvette ise Visca, Semih ve Doka 11'i ile sahaya çıktı.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Veysel, Koray, Hakan Balta, Tarık Çamdal orta sahada; Melo, Dzemaili, Selçuk İnan forvette ise Sneijder, Burak Yılmaz ve Olcan 11'i ile sahaya çıktı.
<< Önceki Haber İstanbul Başakşehir Galatasaray maçı golleri seyredin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER