İşte Tuncay'ın ilk golü - Video

Premier Lig'in 15. hafta mücadelesinde Middlesbrough, deplasmanda Reading ile 1-1 berabere kalırken, Tuncay Şanlı Premier Lig'deki ilk golünü attı.

İşte Tuncay'ın ilk golü - Video

Ev sahibi takımın golü 54. dakikada Kitson'dan gelirken, konuk ekibin beraberlik golünü 83. dakikada Tuncay Şanlı kaydetti.

İşte Tuncay'ın ilk golü... Madejski Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada haftalardır kazanamayan iki takım karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ilk golü 54. dakikada ev sahibi Reading buldu. Kitson'ın golüyle öne geçen mavi-beyazlı ekibe cevabı 83. dakikada Tuncay Şanlı verdi. 70. dakikada oyuna dahil olan futbolcumuz Tuncay, Luke Young'un ortasında 83. dakikada attığı kafa golüyle takımına 1 puanı kazandırmakla kalmadı, Premier Lig'deki ilk golünü de kaydetti. Son oynadığı 3 maçta da sahadan yenilgiyle ayrılan Reading, 3 hafta sonra 1 puanla tanışırken, tam 10 haftadır kazanamayan Middlesbrough galibiyet hasretini 11 haftaya çıkardı. İngiltere Premier Lig 15. hafta mücadelesinde temsilcilerimiz Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers ile Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United karşı karşıya geldi. Maç Blackburn'ün 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarısı 0-0'lık eşitlik ile sona eren mücadelede goller ikinci yarıda geldi. Newcastle 47. dakikada Obafemi Martins ile 1-0 öne geçti, bu golün ardından Blackburn baskısını arttırdı ve 54 ile 67. dakikalarda David Bentley ve 93. dakikada Tugay Kerimoğlu'nun golüyle üç puanı alan taraf oldu. Bu zorlu maçta Tugay Kerimoğlu 90 dakika forma giyerken, Emre Belözoğlu yedek kulübesinde başladığı maçta forma şansı bulamadı.
<< Önceki Haber İşte Tuncay'ın ilk golü - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER