Kasımpaşa - Beşiktaş maçına dair aranan her şey

Kasımpaşa Beşiktaş maçının istatistikleri, analizi, görüntüleri ve özeti burada!

Kasımpaşa - Beşiktaş maçına dair aranan her şey

Son 4 Haftada Beşiktaş, Maçların 2.Yarılarında Rakiplerinin Skor Olarak Gerisinde Kaldı.  
Beşiktaş Süper Lig’in son 4 haftasında maçların 2.yarısında rakiplerinin gerisinde kaldı. Bu hafta maçın ilk yarısını 1-0 önde geçen Beşiktaş ikinci yarıda 2 gol yedi sahadan puansız ayrıldı. Geçen hafta Sivasspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde geçen Beşiktaş 2.yarıyı 1-0 geride kapatıp maçı 1-1 berabere tamamladı. 13.haftada Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 3-2 önde geçen Beşiktaş 2.yarıda 1-0 geride kalıp maçı 1 puanla tamamladı. Beşiktaş 12.haftada da Torku Konyaspor karşısında ilk yarıda oldukça etkili olup 3-0 önde kapatmıştı. Beşiktaş maçın 2.yarısında ise kalesinde 1 gol görmüş ve rakibine pozisyonlar vermişti.  


Beşiktaş, Kasımpaşa'ya Lig Tarihinde 2.Kez Yenildi. ( Geçen Sezon 3-1, Bu Sezon 2-1 )
Beşiktaş ile Kasımpaşa lig tarihinde 21 kez karşılaşırken Kasımpaşa 2.kez kazandı. Bu sezon sahasında 2-1, geçen sezon İnönü stadında 3-1 kazanan Kasımpaşa oynanan diğer 19 maçta 5 beraberlik 14 yenilgi almıştı. Siyah-beyazlı takım Kasımpaşa ile oynadığı 21 maçta 40 gol atarken kalesinde 15 gol gördü. Kasımpaşa 2009-10 sezonunda Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’ı deplasmanda 3-1 yenmişti. 

Beşiktaş Süper Lig’de 8 Hafta Aradan Sonra Mağlup Oldu. 
Beşiktaş bu hafta deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-1 kaybetti ve 8 hafta aradan sonra Süper Lig’de yenildi. Beşiktaş Süper Lig’de  en son 6.haftada M.P.Antalyaspor’a deplasmanda 2-0 kaybetmişti. 

Kasımpaşa Süper Lig’in Son 9 Haftasında Yenilgi Almadı.
Kasımpaşa Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta yenilgi almadı. Son 9 haftada 6 galibiyet 3 beraberlik alan ve 21 puan toplayan Kasımpaşa en son 6.haftada evinde Eskişehirspor’a 2-0 kaybetmişti. 

Beşiktaş Son 3 Deplasman Maçında 4 Kırmızı Kart Gördü. 
Beşiktaş deplasmanda oynadığı son 3 maçta 4 kez kırmızı kart gördü. Kayserispor deplasmanında Ramon Motta, Fenerbahçe deplasmanında Necip Uysal kırmızı kart görürken son Kasımpaşa maçında Hugo Almeida ve Ramon Motta kırmızı kart gördü. 

Ezequiel Scarione, Dört Büyüklere Karşı Bu Sezon Oynadığı Maçlarda 3 Gol Attı. ( Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’a Gol Attı )
Ezequiel Scarione bu sezon Süper Lig’de oynadığı 15 maçta 9 gol kaydetti. Scarione dört büyüklere karşı oynadığı 4 maçta ise 3 gol attı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’a karşı gol bulan Scarione sadece Galatasaray’a karşı gol atamadı. 

Hugo Almeida Bu Sezon 2 Gol Daha Atarsa Süper Lig Kariyerinin En Golcü Sezonuna Ulaşacak.
Hugo Almeida bu sezon geride kalan 14 haftada 10 gol kaydetti. (Galatasaray maçı hükmen sonuçlandığı için golü dahil edilmedi) Almeida kalan haftalarda 2 gol daha atarsa Süper Lig kariyerinin en golcü sezonuna ulaşacak. 2011-12 sezonunda Beşiktaş forması altında 2. lig maçında 11 gol atan Almeida geçen sezon 9 gol, 2010-11 sezonunda 4 gol atmıştı. 

Hugo Almeida Bu Sezon Gollerinin %80’ini Maçların İlk Yarısında Kaydetti.
HugoAlmeida bu sezon Süper Lig’de 10 gol kaydetti. Almeida gollerinin %80’ini maçların ilk yarısında kaydetti. Almeida 10 golünün 8 tanesini ilk yarıda atarken aynı zamanda bu sezon maçların ilk yarısında en çok gol atan oyuncu oldu. 

Necip Uysal Süper Lig’de 100.Maçına Çıktı. 
Beşiktaş’ın 1991 doğumlu oyuncusu Necip Uysal, Kasımpaşa maçında da forma giydi ve Süper Lig’de 100.maçına çıkmış oldu. Geride kalan dönemde 100 lig maçına çıkan Necip Uysal takımı adına 2 gol atarken 4 kez de kırmızı kart gördü. 
<< Önceki Haber Kasımpaşa - Beşiktaş maçına dair aranan her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER