Kasımpaşa - Beşiktaş tekrar maçı sonucu!

Kasımpaşa ile Beşiktaş, Süper Lig'in 15. hafta tekrar maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Kasımpaşa 0-3 Beşiktaş..

Kasımpaşa - Beşiktaş tekrar maçı sonucu!

Süper Lig 2013-2014 sezonu 15. hafta tekrar maçında, Beşiktaş ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Beşiktaş kaybettiği maçın tekrarında rakibini 3-0 mağlup ederek zirveye yaklaştı. 

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta orta sahada; Atiba, Oğuzhan, Veli forvette ise Olcay, Almeida ve Gökhan Töre 11'i ile başladı.

Kasımpaşa kalede Isaksson, savunmada; Erhan, Yalçın, Barış, Sancak orta sahada; Castro, Scarione, Kerem forvette ise Babel, Adem ve Viudez 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş 25. dakikada Almeida'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Veli ceza sahası içine arapasını verdi, Olcay topla buluştu, bekletmeden altıpas içine oynadı ve Almeida düşerken topa vurarak ağlara gönderdi.

-Beşiktaş 33. dakikada Pedro Franco ile 2. golü buldu. Gökhan Töre sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Atiba yükseldi kafayı vurdu top savunmaya çarparak altıpas içine düştü sonrasında Pedro Franco dokunarak topu ağlara gönderdi.

-Beşiktaş 44. dakikada Veli'nin attığı gol ile durumu 3-0 yaptı. Serdar sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcay yükseldi kafayı vurdu ve top savunmaya çarptı sonrasında dönen topa Veli kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Kasımpaşa - Beşiktaş tekrar maçı sonucu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER